Program consiliere telefonică: Luni - Vineri 10:00 - 17:00

PRODUSE COSMETICE VEGANE

PRODUSE COSMETICE VEGANE

Produse vegane de îngrijire corporală

Conștientizarea publicului cu privire la modul în care alegerile consumatorilor afectează mediul este în creștere. Acest lucru se aplică nu numai alimentelor, ci și produselor de îngrijire personală. Din ce în ce mai mulți oameni acordă atenție originii ingredientelor găsite în diverse produse. Consumatorii moderni sunt deosebit de entuziaști de produsele marcate cu simbolul vegan. Puteți găsi astfel de produse și în gama de cosmetice Seni Care. Aflați ce înseamnă acest semn.

Ce înseamnă simbolul vegan?

Simbolul frunzei însoțit de o inscripție verde pe care o găsiți pe produsele Seni Care este marca cosmeticelor vegane. Înseamnă că aceste produse nu conțin ingrediente de origine animală, cum ar fi:

  • miere,
  • polen de albina,
  • lanolină,
  • mătase,
  • keratina,
  • mucoș de melc,
  • venin de sarpe,
  • prebiotice extrase din produse lactate.

Dacă un ingredient poate fi extras atât din surse animale, cât și din plante, îl alegem pe cel pe bază de plante, de ex. glicerină sau arginină. În plus, solicităm ca furnizorii acelor substanțe să dețină certificate adecvate care confirmă originea vegetală a acelor ingrediente.

Care sunt avantajele produselor cosmetice vegane?

Multe persoane se întreabă dacă este o idee bună să alegeți produse de îngrijire corporală vegane. Da, cu siguranta. Aceste produse sunt atent concepute pentru a obține rezultatul cosmetic dorit fără a utiliza ingrediente de origine animală. Produsele cosmetice vegane conțin o mulțime de vitamine, minerale, uleiuri și unturi pe bază de plante, precum și o serie de alte ingrediente prețioase care ajută la hidratarea, hrănirea și regenerarea pielii.

În plus, se acordă mare grijă pentru a se asigura că produsele cosmetice vegane au cel mai scăzut potențial alergen posibil, ceea ce este confirmat de rezultatele pozitive ale testelor dermatologice efectuate la persoane cu antecedente de alergie.

Ce produse din gama Seni Care sunt vegane?

În gama noastră de produse veți găsi multe opțiuni pentru curățarea, hrănirea și protejarea pielii. O categorie specială sunt produsele vegane, cum ar fi:

  • Seni Care gel cremos – conține pantenol, adică provitamina B5, biocomplexul din semințe de in și acid lactic. Aceste ingrediente ajută la îndepărtarea delicată a impurităților, precum și la hidratarea și la calmarea iritațiilor, întărind în același timp bariera protectoare a pielii. Acest produs este recomandat în special celor care au probleme de piele uscată și sensibilitate la săpunul tradițional,
  •  Seni Care crema de îngrijire cu arginină – conţine ingrediente active precum arginina (un aminoacid), alantoina, biocomplexul de in, pantenol, unt de shea, uleiuri de canola si samburi de struguri, precum si un neutralizator de mirosuri. Aceste ingrediente ajută la protejarea pielii de efectele negative ale iritanților, cum ar fi fecalele sau urina. De asemenea, hrănesc, hidratează și calmează epiderma și accelerează regenerarea acesteia, care este o parte esențială a rutinei zilnice de îngrijire a pielii uscate și iritate. Această cremă poate fi folosită pentru a proteja zonele intime la acei pacienți care folosesc produse absorbante pentru incontinență, precum și pentru a proteja epiderma din pliurile pielii,
  • Seni șampon cu spumă – acest produs se bazează pe biocomplexul din semințe de in, agenți de curățare blând și un neutralizator de mirosuri. Aceste ingrediente ajută la curățarea și înmuierea părului, precum și la calmarea iritațiilor scalpului și la eliminarea mirosului neplăcut. Acest produs poate fi folosit în siguranță pentru a spăla scalpul și părul fără apă – este o soluție ideală pentru pacienții vârstnici, pacienții cu dizabilități și pacienții care rămân în pat pentru perioade lungi de timp.

Amintiți-vă: atunci când alegeți produse marcate ca vegane, nu numai că aveți grijă de pielea dumneavoastră dar și îmbunătățiți starea de bine a animalelor. Alegerea ta contează!