Vata ortopedica Matosoft Sintetic 6cm x 3m a’12

29,00 lei

in stoc

Vata ortopedica Matosoft Sintetic creeaza o captuseala perfecta in interiorul unui aparat gipsat sintetic. In combinatie cu un bandaj tubula, vata ortopedica constituie un strat de protectie perfect pentru protejarea pielii impotriva iritatiilor si caldurii. Imaginea este cu titlu orientativ.

phone Comanda telefonic 0746734117

Descriere

Vata ortopedica Matosoft Sintetic are rolul de a proteja pielea pacientului impotriva uscarii cauzate de bandajului gipsat. Vata ortopedica are o textura moale si pufoasa, fapt care reduce riscul aparitiei iritatiilor si abraziunilor pielii, cauzate de aparatul gipsat. Recomandam folosirea acestui produs in combinatie cu un bandaj Tubula. Impreuna acestea realizeaza un strat de protectie sintetic, perfect pentru protejarea pielii impotriva iritatiilor si caldurii ce pot aparea sub bandajul gipsat.

Pe scurt vata ortopedica Matosoft Sintetic 6cm x 3m este utilizata atat pentru protejarea pielii impotriva iritatiilor si caldurii cauzate de aparatul gipsat ca parte a unui pansament in interiorul bandajului, cat si  pentru protejarea pielii in cazul unui bandaj de compresie.

Vata ortopedica matosoft Sintetic este disponibila in doua variante:

  • sterile (sterilizate cu abur)
  • nesterile

Imaginea este cu titlu orientativ.

Informații suplimentare

Greutate0.2 kg
Dimensiuni26 × 19.5 × 6 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vata ortopedica Matosoft Sintetic 6cm x 3m a’12”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *