Aleze Igienice Seni Soft Basic 60×60 cm, 30

37,00 lei

in stoc

Alezele igienice Seni Soft Basic, 60×60 cm a’30 sunt ideale pentru protejarea patului si a lenjeriei, in timpul aplicarii produselor cosmetice sau a schimbarii scutecului.

 

 

phone Comanda telefonic 0746734117
SKU: SE-091-SB30-002 Categorii: , ,

Descriere

Seni Soft Basic 60×60 cm 30

Alezele igienice Seni Soft Basic 60×60 cm sunt ideale pentru protejarea patului si a lenjeriei, in timpul aplicarii produselor cosmetice sau a schimbarii scutecului.

Seni Soft Basic 60×60 cm asigura confort in utilizare (strat superior din netesut moale) si protectie impotriva scurgerilor. Este impermeabil si are un strat anti-alunecare. Indiferent de produsul absorbant utilizat, se recomanda si folosirea alezelor Seni Soft, ce vor proteja patul si lenjeria.

Condiţia fizica: mobil/imobil

Incontinenta fecala: Da/Nu

 

Despre incontinenta 

Incontinenta – pierderea involuntara de urina sau de materii fecale. Este o afectiune ce poate interveni la orice etate si se poate manifesta ca un episod singular, frecvent sau cu regularitate.

Exista situatii cand incontinenta poate fi tratata medicamentos sau chirurgical, insa, depinde foarte mult de cauza si de specificul problemei.

In plus fata de recomandarile medicale, sunt foarte importante si masurile auxiliare – o dieta echilibrata ce asigura controlul asupra greutatii,  igiena zilnica corespunzatoare cu produse de specialitate si utilizarea produselor absorbante adecvate.

Grade de incontinenta

Indiferent de cauzele si de tipul incontinentei – urinara sau mixta – intensitatea acestei afectiuni poate varia iar gradul de incontinenta  este cel mai important factor ce trebuie luat in considerare pentru alegerea produsului absorbant potrivit .

Clasificarea incontinentei in grade este aproximativa si se bazeaza pe volumul mediu de urina eliminat involuntar intr-un interval de 4 ore.

Gama Seni cuprinde produse absorbante premium pentru toate gradele de incontinenta, pentru persoanele active cu mobilitate limitata sau imobilizate.

Descopera acum gama variata de scutece Seni de la E-motion.ro si bucura-te de cele mai avantajoase preturi!

Informații suplimentare

Picaturi

1

Bucati/pachet

30

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aleze Igienice Seni Soft Basic 60×60 cm, 30”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *