Scutece adulti cu sistem inchis, Seni Classic Plus Air, Extra Large 30

105,99 lei

Scutecele cu sistem inchis Seni Classic Plus Extra large 30 reprezinta solutia perfecta pentru persoanele cu incontinenta grava. Acestea asigura ajustare optima pe corp, absorbtie rapida si eficienta, reducerea mirosului neplacut si protectie impotriva scurgerilor laterale. Au suprafata ce permite pielii sa respire cu risc minim de aparitie a reactiilor alergice. Ofera posibilitatea pentru multiple inchideri si deschideri ale sistemului de prindere.

phoneComanda telefonic 0746734117
SKU: SE-094-XL30-CA2 Categorii: ,

Descriere

Seni Classic Plus Extra Large 30

Scutecele cu sistem inchis Seni Classic Plus Extra large 30 reprezinta solutia perfecta pentru persoanele cu incontinenta grava. Acestea asigura ajustare optima pe corp, absorbtie rapida si eficienta, reducerea mirosului neplacut si protectie impotriva scurgerilor laterale.

Suprafata permite pielii sa respire cu risc minim de aparitie a reactiilor alergice. Ofera posibilitatea pentru multiple inchideri si deschideri ale sistemului de prindere. Scutecele Seni Classic Plus Extra large 30 pot fi folosite si pentru incontinenta mixta. Au indicator de umiditate, banda imprimata pe stratul exterior, ce se coloreaza in contact cu urina si informeaza despre necesitatea schimbarii scutecului.

Scutecele cu sistem închis Seni Classic Plus, asigura confort si protectie eficienta in cazurile de incontinenta.

Produs dezvoltat pentru: Femei si Barbati

Conditia fizica: mobil/imobil

Gradul de incontinenta: Grav

MARIMEMARIMEA TALIEI (CM)BUC INTR-UN PACHET
extra-large130 – 17030

Despre incontinenta 

Incontinenta – pierderea involuntara de urina sau de materii fecale. Este o afectiune ce poate interveni la orice etate si se poate manifesta ca un episod singular, frecvent sau cu regularitate.

Exista situatii cand incontinenta poate fi tratata medicamentos sau chirurgical, insa, depinde foarte mult de cauza si de specificul problemei.

In plus fata de recomandarile medicale, sunt foarte importante si masurile auxiliare – o dieta echilibrata ce asigura controlul asupra greutatii,  igiena zilnica corespunzatoare cu produse de specialitate si utilizarea produselor absorbante adecvate.

Grade de incontinenta

Indiferent de cauzele si de tipul incontinentei – urinara sau mixta – intensitatea acestei afectiuni poate varia iar gradul de incontinenta  este cel mai important factor ce trebuie luat in considerare pentru alegerea produsului absorbant potrivit .

Clasificarea incontinentei in grade este aproximativa si se bazeaza pe volumul mediu de urina eliminat involuntar intr-un interval de 4 ore.

Gama Seni cuprinde produse absorbante premium pentru toate gradele de incontinenta, pentru persoanele active cu mobilitate limitata sau imobilizate.

Descopera acum gama variata de scutece de la E-motion.ro!

 

 

 

 

 

Informații suplimentare

Marime

XL

Grad absorbtie

Mare

Picaturi

7

Marca

Seni Active Classic

Tip produs

Sistem inchis

Bucati/pachet

30

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scutece adulti cu sistem inchis, Seni Classic Plus Air, Extra Large 30”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *