Scutece adulti Super Seni Air Small 10

23,40 lei 26,00 lei

in stoc

Scutecele cu sistem inchis Super Seni asigura confort si protectie eficienta in cazurile de incontinenta medie.

phone Comanda telefonic 0746734117
SKU: SE-094-SM10-S01 Categorii: ,

Descriere

Scutecele cu sistem inchis Super Seni Air Small 10 reprezinta solutia perfecta pentru persoanele cu incontinenta medie. Pot fi folosite si pentru incontinenta mixta. Acestea asigura ajustare optima pe corp si senzatie de uscat (benzi elastice in partea din fata si din spate, plus sistem de prindere elastic dublu – arici si adeziv). Reduc mirosul neplacut, ofera protectie impotriva scurgerilor laterale, absorbtie rapida si eficienta avand o suprafata ce permite pielii sa respire. Risc minim de aparitie a reactiilor alergice si posibilitatea pentru multiple inchideri si deschideri ale sistemului de prindere.

Scutecele Super Seni Air Small 10 au indicator de umiditate, banda imprimata pe stratul exterior, ce se coloreaza in contact cu urina si informeaza despre necesitatea schimbarii scutecului.

Despre incontinenta

Incontinenta – pierderea involuntara de urina sau de materii fecale. Este o afectiune ce poate interveni la orice etate si se poate manifesta ca un episod singular, frecvent sau cu regularitate.

Exista situatii cand incontinenta poate fi tratata medicamentos sau chirurgical, insa, depinde foarte mult de cauza si de specificul problemei.

In plus fata de recomandarile medicale, sunt foarte importante si masurile auxiliare – o dieta echilibrata ce asigura controlul asupra greutatii,  igiena zilnica corespunzatoare cu produse de specialitate si utilizarea produselor absorbante adecvate.

Grade de incontinenta

Indiferent de cauzele si de tipul incontinentei – urinara sau mixta – intensitatea acestei afectiuni poate varia iar gradul de incontinenta  este cel mai important factor ce trebuie luat in considerare pentru alegerea produsului absorbant potrivit .

Clasificarea incontinentei in grade este aproximativa si se bazeaza pe volumul mediu de urina eliminat involuntar intr-un interval de 4 ore.

Gama Seni cuprinde produse absorbante premium pentru toate gradele de incontinenta, pentru persoanele active cu mobilitate limitata sau imobilizate.

Informații suplimentare

Marime

S

Grad absorbtie

Normal

Picaturi

6

Marca

Seni Super

Tip produs

Sistem inchis

Bucati/pachet

10

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scutece adulti Super Seni Air Small 10”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *