Pulsoximetru

96,00 lei

in stoc

Pulsoximetrul este un dispozitiv portabil, non invaziv destinat verificarii la fata locului a saturatiei de oxigen, a hemoglobinei arteriale (SpO2) si a ratei pulsului la pacientii adulti si copii.

phone Comanda telefonic 0746734117

Descriere

Pulsoximetrul ajuta la determinarea saturatiei de oxigen (SpO2) si a ratei pulsului. Are 6 moduri diferite de afisare, ce permit vizualizarea rezultatelor in ambele sensuri si indicator de baterie descarcata. Afisaj OLED in doua culori, 10 niveluri de iluminare ajustabile si snur pentru transport. Ofera o masurare confortabila, facil de efectuat si este foarte usor.
Instrument portabil de mare precizie, cu design compact, usor de utilizat, transportat si depozitat. Oprire automata in caz de neutilizare mai mult de 8 secunde.

Pulsoximetrul este potrivit pentru uz individual (acasa, in activitatile zilnice, in calatorii), precum si pentru utilizarea in domeniul medical (spitale, clinici). Poate fi utilizat atat la adulti cat si la copii.

Mod de utilizare: Puneti unul dintre degete in orificiul de cauciuc al pulsoximetrului  cu suprafata unghiei indreptata in sus, apoi eliberati clama. Apasati butonul de pornire si pulsoximetrul va intra in stare de functionare.

Greutate: 56gr. cu baterii
Tip baterie: 2 x AAA 1,5V
Dimensiuni: 56 x 31 x 30,5 mm.

 

 

 

Informații suplimentare

Greutate0.15 kg
Dimensiuni11 × 15 × 7 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pulsoximetru”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *