Proteza din silicon usor, Anita SuperSoft

519,00 lei

Proteza de san din silicon usor, realizata cu o tehnologie unicat ce are la baza sistemul FlexGap® (pliul special situat pe spatele protezei ce permite acesteia sa se miste sau sa se aplatizeze exact ca sanul sanatos).

phoneComanda telefonic 0746734117

Descriere

Proteza din silicon usor, Anita SuperSoft, este ideala pentru un bust greoi/dificil, cu tendinta spre limfedem, pentru practicarea sportului si de asemenea, pentru zone ce prezinta cicatrice post-mastectomie ca urmare a tratamentului de cancer de san.

Caracteristici speciale:

Noile noastre proteze “Anita® SuperSoft” cu pliuri reglabile FlexGap®, ale caror efecte sunt dovedite clinic, sunt acum si mai usoare si adaptabile pielii.

Greutatea protezei ” Anita® SuperSoft” a fost optimizata astfel incat este cu 35% mai usoara fata de o proteza obisnuita. 

Pentru aceasta proteza se poate achizitiona, separat, setul de benzi adezive, Valance Vario. Sistemul Vario inlatura nesiguranta ce poate aparea atunci cand trebuie sa se aleaga o proteza externa de san. Prin utilizarea acestui sistem adeziv dispare senzatia de alunecare a protezei sau de pliere in sus. Astfel, protezele de san pot fi purtate fie direct pe piele fie clasic, in interiorul unui sutien special, cu buzunare pentru protezele externe de san. Benzile adezive pot fi utilizate numai dupa ce zona operata s-a vindecat complet. Atunci cand aceasta proteza se utilizeaza la inot, va rugam sa nu folositi benzile adezive deoarece acestea, la contactul cu apa, isi pierd caracteristica. In acest caz este indicat sa utilizati proteza direct in buzunarul sutienului costumului de baie.

Compozitie/Material: 100% silicon

Culoare: 007 Sand

Marime: 60, 65, 70, 75, 80, 85, 90, 95, 100, 105, 110, 115, 120, 125

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Proteza din silicon usor, Anita SuperSoft”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *