fbpx

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

INFORMATII GENERALE

a) E-motion va pastra confidentialitatea tuturor informatiilor pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul document.

b) Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de catre cumparator cu privire la comanda efectuata, fara consimtamantul prealabil scris al vanzatorului.

c) Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului www.e-motion.ro, nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.


PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal se face in deplina concordanța cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice alta legislație aplicabila pe teritoriul Romaniei.

Ne rezervam dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politica de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. Modificarile se vor afișa pe website-ul nostru in sectiunea Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui segment.

E-motion este site-ul TZMO ROMANIA SRL, persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Sat Olteni, Comuna Clinceni, Șoseaua de Centura nr.3E, Județul Ilfov, avand numar de ordine in Registrul Comertului J23/6006/2018, cod unic de inregistrare fiscala RO 9693687. În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dvs cu caracter personal.

Întrucât suntem întotdeauna deschiși să aflăm opiniile dumneavoastră, precum și să vă furnizăm orice informații suplimentare de care ați putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, vă încurajăm să contactați Responsabilul E-motion cu protecția datelor la adresa de e-mail _________________________________ sau prin poștă sau curier pe adresa TZMO ROMANIA SRL , Sat Olteni, Comuna Clinceni, Șoseaua de Centura nr.3E, Județul Ilfov – cu mentiunea: în atenția Responsabilului cu protecția datelor personale.


CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE

Majoritatea datelor cu caracter personal colectate, ne sunt furnizate direct de dumneavoastra. De exemplu, primim informații de la dvs. astfel:

Atunci cand va creati un cont pe www.e-motion.ro, ne transmiteti urmatoarele date cu caracter personal: adresa de e-mail, numele și prenumele;

In cadrul paginii dvs. personale (Contul meu) de pe www.e-motion.ro aveti posibilitatea sa adaugati informatii suplimentare, precum: număr telefon mobil, număr telefon fix, data nașterii, adrese de livrare, adresa alternativa de e-mail, datele cardului bancar etc.;

Atunci cand plasati o comanda, ne furnizati informații precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon, datele cardului bancar etc.

Site-ul nostru va ofera și posibilitatea de a va inregistra prin contul dvs Facebook sau Google. Daca optati pentru una dintre aceste variante, veti fi directionati catre o pagina administrata de Facebook Inc, respectiv Google LLC, unde acestia va vor informa cu privire la transferul datelor dvs. catre www.e-motion.ro. Puteti consulta politicile de confidențialitate Facebook, respectiv Google, folosind urmatoarele link-uri:

https://www.facebook.com/about/privacy
https://policies.google.com/privacy

Este posibil sa colectam și sa prelucram anumite informatii cu privire la comportamentul dvs in timpul vizitarii site-ului nostru web sau a folosirii aplicației smartphone, pentru a va personaliza experienta online și a va pune la dispoziție oferte adaptate profilului dvs.

Pe www.e-motion.ro putem stoca și colecta informatii in cookie-uri si tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.

Va siguram ca nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal.


SCOPURILE SI TEMEIURILE PRELUCRARII

Utilizam datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

  1. Pentru prestarea serviciilor E-motion in beneficiul dvs, respectiv:

a) Crearea și administrarea contului in cadrul magazinului online www.e-motion.ro;

b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;

c) Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achiziționate;

d) Returnarea produselor conform prevederilor legale;

e) Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;

h) Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile dvs cu privire la comenzile dvs sau la produsele si serviciile E-motion.ro sau ale partenerilor sau furnizorilor cu care E-motion colaboreaza.

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre e-motion.ro și dvs. De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabila, inclusiv legislația fiscala si contabila.


2. Pentru imbunatatirea serviciilor

Dorim sa oferim cea mai buna experiența de consiliere si cumparare online. Pentru aceasta, putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul dvs. de cumpararor, va putem invita sa completați chestionare de satisfacție sau putem desfașura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii și cercetari de piata, avand evident grija ca drepturile si libertatile dvs, sa nu fie afectate.


3. Pentru servicii de marketing

Dorim sa va tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile noastre. In acest sens, va putem trimite mesaje de tip e-mail, SMS, telefonic, mobile push sau webpush. Mesajele contin informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produse adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea “Cont/Favorite” sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie, și putem afisa recomandari personalizate pe site-ul www.e-motion.ro. Pentru a va furniza informatii de interes putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de comparator. Toate aceste prelucrari se efectueaza cu respectarea drepturilor și libertaților dvs.

In majoritatea cazurilor ne intemeiem comunicarile de marketing cu consimțamantul dvs. prealabil. Va puteți razgandi si retrage consimțamantul in orice moment, prin:

– Modificarea setarilor din contul de client:

– Accesarea link-ului de dezabonare afișat in cadrul mesajelor pe care le primiți de la noi

– Contactarea E-motion folosind detaliile de contact.


4. Pentru apararea intereselor noastre legitime

Pot exista situații in care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. De ex:

a) Masuri de protectie a site-ului www.e-motion.ro si a utilizatorilor nostri fata de atacuri cibernetice:

b) Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;

c) Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, fiind ințeles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre și drepturile și libertațile dvs. fundamentale.


TIMP DE PASTRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Vom stoca datele dvs. cat timp aveti un cont pe site-ul www.e-motion.ro. Puteti solicita oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislația aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.


CUI TRANSMITEM DATELE DVS.

Dupa caz putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter persona urmatoarelor categorii de destinatari:

a) Societatilor din cadrul aceluiasi grup de societați ca E-motion;

b) Partenerilor/furnizorilor E-motion;

c) Furnizorilor de servicii de curierat;

d) Furnizorilor de servicii de plata/bancare;

e) Furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing.

In cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Ne asiguram ca accesul la datele dvs. de catre terte persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu aceștia.


ÎN CE TARI TRANSFERAM DATELE DVS.

În prezent, stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul României.
Cu toate acestea, este posibil să transferăm anumite date ale dvs. cu caracter personal unor entități localizate în Uniunea Europeană sau în afara Uniunii, inclusiv în țări cărora Comisia Europeană nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal.
Vom lua întotdeauna măsuri pentru a ne asigura că orice transfer internațional de date cu caracter personal este gestionat cu atenție cu scopul de a vă proteja drepturile și interesele. Transferurile către furnizorii de servicii și alte părți terțe vor fi întotdeauna protejate prin angajamente contractuale și, după caz, prin alte garanții, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeană sau schemele de certificare, precum Scutul de confidențialitate pentru protecția datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE către Statele Unite ale Americii.
Ne puteți contacta oricând, folosind detaliile de contact expuse mai sus, pentru a afla mai multe informații despre țările în care transferăm datele dvs., perecum și garanțiile pe care le-am pus în aplicare cu privire la aceste transferuri.


SECURITATEA DATELOR DVS. CU CARACTER PERSONAL

E-motion asigura securitatea datelor dvs. cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice adecvate si conform standardelor industriei.

Transmisia datelor dvs. se face utilizand algoritmi de criptare, acestea fiind ulterior stocate pe servere securizate.

Pentru efectuarea platilor folosim serviciile procesatorului de plaţi. Orice informatii privitoare la plati sunt criptate.

Atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul permanent ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parţi neautorizate. E-motion nu poate fi responsabil pentru astfel de vulnerabilitati, ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.


DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

Regulamentul privind protecția datelor va recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal. Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor.
Mai multe informații despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obținute prin consultarea tabelului prezentat mai jos.
Pentru a vă putea exercita drepturile, ne puteți contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Vă rugăm să rețineți următoarele aspecte dacă doriți să vă exercitați aceste drepturi:
Identitate. Luăm în serios confidențialitatea tuturor înregistrărilor care conțin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs. cu privire la astfel de înregistrări folosind adresa de e-mail aferenta contului E-motion. In caz contrar, ne rezervăm dreptul de a vă verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.
Onorarii. Nu vom solicita o taxă pentru a vă exercita vreun drept în ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal, cu excepția cazului în care solicitarea dvs. de acces la informații este nefondată, respectiv repetitivă sau excesivă, caz în care vom percepe o sumă rezonabilă în asemenea circumstanțe.  Vă vom informa despre orice onorarii aplicate înainte de a vă soluționa cererea.
Durata de răspuns. Ne propunem să răspundem la orice solicitări valide în termen de maximum o saptamana, cu excepția cazului în care acest lucru este deosebit de complicat sau dacă ați făcut mai multe solicitări, caz în care urmează să răspundem în termen de maximum o luna. Vă vom anunța dacă vom avea nevoie de mai mult de o lună. S-ar putea să vă întrebăm dacă puteți să ne spuneți exact ce doriți să primiți sau ce anume vă îngrijorează. Acest lucru ne va ajuta să acționăm mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.
Drepturile terțelor părți. Nu trebuie să respectăm o cerere în cazul în care ar afecta în mod negativ drepturile și libertățile altor persoane vizate.

Drepturi vizate Descriere
Accesul Puteți să ne cereți: să confirmăm dacă vă prelucrăm datele cu caracter personal; să vă punem la dispoziție o copie a acestor date; să vă oferim alte informații despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgăm, dacă le transferăm în străinătate și cum le protejăm, cât timp le păstrăm, ce drepturi aveți, cum puteți face o plângere, de unde am obținut datele dvs., în măsura în care informațiile nu v-au fost deja furnizate prin această informare.
Rectificarea Ne puteți cere să rectificăm sau să completăm datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete. Este posibil să încercăm să verificăm exactitatea datelor înainte de rectificarea acestora.
Ștergerea datelor Ne puteți cere să vă ștergem datele cu caracter personal, dar numai în cazul în care: acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau v-ați retras consimțământul (în cazul în care prelucrarea datelor se baza pe consimțământ); sau dați curs unui drept legal de a vă opune; sau acestea au fost prelucrate ilegal; sau ne revine o obligație legală în acest sens. Nu avem obligația de a ne conforma solicitării dvs. de ștergere a datelor dvs. cu caracter personal în cazul în care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesară: pentru respectarea unei obligații legale; sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță. Există anumite alte circumstanțe în care nu suntem obligați să respectăm solicitarea dvs. de ștergere a datelor, deși acestea două sunt cele mai probabile circumstanțe în care v-am putea refuza această solicitare Sa aveti in vedere ca, inaintea exercitarii acestui drept, sa va descarcati din contul E-motion si sa va salvati toate documentele aferente comenzilor efectuate de la E-motion, indiferent daca facturarea s-a efectuat catre dvs sau catre o alta persoana fizica sau juridica (cum ar fi: facturile, certificatele de garantie). In cazul in care nu efectuati acest demers inainte de a va exercita dreptul de stergere, veti pierde toate aceste documente iar E-motion va fi in imposibilitate de a vi le pune la dispozitie, dupa caz, deoarece procesul de stergere a datelor, respectiv a contului E-motion, cu toate datele si documentele aferente acestuia, este un proces ireversibil.
Restricționarea prelucrării datelor Ne puteți cere să restricționăm prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai în cazul în care: acuratețea lor este contestată (a se vedea secțiunea de rectificare), pentru a ne permite să verificăm acuratețea acestora; sau prelucrarea este ilegală, dar nu doriți ca datele să fie șterse; sau acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs aveți nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apăra un drept în instanță; sau v-ați exercitat dreptul de a vă opune, iar verificarea dacă drepturile noastre prevalează este în desfășurare. Putem continua să folosim datele dvs. cu caracter personal în urma unei solicitări de restricționare, în cazul în care: avem consimțământul dvs.; sau pentru a constata, exercita sau asigura apărarea unui drept în instanță; sau pentru a proteja drepturile E-motion sau ale altei persoane fizice sau juridice.
Portabilitatea datelor Ne puteți cere să vă furnizăm datele cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, sau puteți solicita ca acesta să fie „portat” direct către un alt operator de date, dar în fiecare caz numai dacă: prelucrarea se bazează pe consimțământul dvs. sau pe încheierea sau executarea unui contract cu dvs; și prelucrarea se face prin mijloace automate.
Opoziția Vă puteți opune în orice moment, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, prelucrării datelor dvs. cu caracter personal în temeiul interesului nostru legitim, în cazul în care considerați că drepturile și libertățile dvs. fundamentale prevalează față de acest interes. De asemenea, vă puteți opune oricând prelucrării datelor dvs. în scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fără a invoca vreun motiv, caz în care vom înceta în cel mai scurt timp posibil această prelucrare.
Luarea de decizii automate Puteți cere să nu faceți obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, dar numai atunci când decizia respectivă: produce efecte juridice cu privire la dvs.; sau vă afectează în alt mod similar și într-o măsură semnificativă. Acest drept nu se aplică în cazul în care decizia la care s-a ajuns în urma luării automate a deciziilor: ne este necesară pentru a încheia sau a derula un contract cu dvs.; este autorizată prin lege și există garanții adecvate pentru drepturile și libertățile dvs.; sau se bazează pe consimțământul dvs. explicit.
Plângeri Aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele: Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail:anspdcp@dataprotection.ro Fără a vă afecta dreptul dvs de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, vă rugăm să ne contactați în prealabil, și vă promitem că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă.   

Reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Responsabilul E-motion cu protecția datelor prin transmiterea solicitarii dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati:
– prin e-mail la adresa _________________________ sau
– prin poștă sau curier la adresa: TZMO ROMANIA SRL , Sat Olteni, Comuna Clinceni, Șoseaua de Centura nr.3E, Județul Ilfov – cu mentiunea în atenția Responsabilului cu protecția datelor personale.


COMUNICARILE COMERCIALE

Cumparatorul sau utilizatorul isi poate modifica oricand optiunea cu privire la acordul dat vanzatorului pentru comunicarile comerciale continand informatii generale si tematice, inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii.

a) Prin modificarea setarilor din cont.

b) Prin accesarea link-ului de dezabonare.

c) Prin contactarea vanzatorului.


COMUNICARI COMERCIALE IN COSUL MEU

E-motion va transmite cumparatorului sau utilizatorului Comunicari Comerciale ce privesc:

a) modificarea pretului produselor sau serviciilor adaugate in sectiunea “Cosul meu”,

b) recomandari de produse sau servicii similare cu cele adaugate in sectiunea “Cosul meu”,

c) existenta produselor sau serviciilor in sectiunea “Cosul meu”,

d) disponibilitate stoc produse sau serviciilor adaugate in sectiunea “Cosul meu”.


COMUNICARI COMERCIALE IN FAVORITE

E-motion va transmite cumparatorului sau utilizatorului Comunicari Comerciale ce privesc:

a) modificarea pretului produselor sau Serviciilor adaugate in sectiunea “Favorite”;

b) recomandari de produse sau servicii similare;

c) disponibilitate stoc produse adaugate in sectiunea “Favorite”;


COMUNICARI COMERCIALE IN URMA ACHIZITIONARII

In urma achizitionarii unui produs sau serviciu vanzatorul va transmite cumparatorului Comunicari Comerciale ce privesc sugestii de produse sau servicii recomandate a fi utilizate impreuna cu produsul sau serviciul achizitionat.


DEZABONARE COMUNICARI COMERCIALE

Utilizatorul se poate dezabona in orice moment de la Comunicarile Comerciale prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la www.e-motion.ro sau prin contactarea E-motion.ro prin mail.

X
Pentru furnizarea de servicii site-ul emotion.ro foloseste cookies sau tehnologii similare. Navigand pe site sau apasand butonul accept, sunteti de acord cu utilizarea acestora. acest site foloseste cookies accept vezi mai multe detalii