Plasturi Sterili Comfort Plus Small, 17×48 mm A’5

12,00lei

in stoc

Plasturii hidrocoloidali sterili Comfort Plus Small, 17×48 mm A’5 reprezinta primul ajutor impotriva basicilor. Au baza flexibila cu margini rotunjite, ofera senzatia de confort, sustin procesul de vindecare si protejeaza rana impotriva factorilor externi si a presiunii.

phone Comanda telefonic 0746734117

Descriere produs

Basicile sunt leziuni dureroase ce pot cauza probleme serioase daca nu sunt tratate corespunzator.
De aceea este important sa folosim plasturi speciali si de calitate, care sa protejeze rana de presiune si de alti factori externi.
Plasturii Matopat Comfort Plus formeaza o bariera care ofera protectie impotriva apei, prafului si bacteriilor. Protejeaza pielea si impiedica frecarea de incaltaminte, atenuand imediat durerea cauzata de basici si permitand pielii sa se regenereze rapid.
Recomandam plasturii sterili Matopat Comfort Plus, deoarece acestia au baza flexibila si margini rotunjite, spre deosebire de produsele concurente. Au actiune imediata, nu incomodeaza in incaltaminte, actionand ca un strat suplimentar de piele. Adezivul de buna calitate ii impiedica sa se dezlipeasca in timpul mersului.
Plasturii Matopat Comfort Plus pot fi utilizati la primele semne de frecare cu incaltamintea pentru a preveni formarea basicilor cat si leziunile deja existente, pentru a regenera pielea si accelera vindecarea.

Marime: small (17×48 mm), ambalati cate 5 buc/pachet.

 

 

 

Additional information

Weight 0.019 kg
Dimensions 8 × 1.7 × 16 cm

Reviews

Nicio recenzie.

Scrie prima recenzie la produsul “Plasturi Sterili Comfort Plus Small, 17×48 mm A’5”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *