fbpx

Modalitati de livrare

Daca doriti sa primiti COLETUL la adresa indicata in rubrica ADRESA de LIVRARE din contul dumneavoastra e-motion.ro, atunci bifati optiunea CURIER.

COLETUL va fi LIVRAT PRIN intermediul unui operator al serviciului de CURIERAT RAPID. COSTURILE de LIVRARE sunt suportate de catre dumneavoastra.

COST LIVRARE COMENZI CU VALOARE MAI MICA SAU EGALA CU 250 LEI = 25 LEI

In cazul in care coletul trebuie expediat intr-o localitate care nu se afla pe lista celor in care prestatorul serviciului de curierat are colaboratori, la cei 25 de lei se va adauga o TAXA FIXA DE KM SUPLIMENTARI IN VALOARE DE 28 LEI

COST LIVRARE COMENZI CU VALOARE MAI MARE DE 250 LEI = TRANSPORT GRATUIT

In cazul in care optati pentru varianta RIDIC DIN MAGAZINUL e-motion, ridicarea produselor comandate nu va implica niciun cost suplimentar.

TERMENE DE LIVRARE

Livrarea catre Client a produselor achizitionate de pe e-motion.ro, se efectueaza prin intermediul unui operator de curierat rapid.

Livrarile se vor efectua, in medie, in termen de 48 – 96 de ore din momentul primirii comenzii. In cazul in care produsul nu va fi livrat in termenul sus-mentionat, Clientul va fi informat, prin e-mail sau telefonic, cu privire la noul termen de livrare al comenzii. Noul termen nu va depasi 30 de zile de la data confirmarii comenzii.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul produselor si costul livrarii acestora sunt suportate de catre CLIENT, TZMO Romania SRL nepercepand nicio taxa suplimentara acestuia, la cumpararea lor.

In situatia in care va sunt percepute taxe suplimentare, va rugam sa ne instiintati imediat la adresa de e-mail: comenziemotion@tzmo.ro.

In situatia exceptionala in care produsele comandate de catre client nu se gasesc in stoc, acesta va fi informat pe email si telefonic, cu privire la lipsa disponibilitatii acestora.

Atunci cand CLIENTUL opteaza pentru LIVRAREA produselor comandate LA DOMICILIU, acesta va suporta inclusiv costul de livrare, asa cum a fost stipulat la MODALITATI DE LIVRARE.

TARIFELE aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site-ul E-motion.ro sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

X