fbpx

Modalitati de livrare

Daca doriti sa primiti COLETUL la adresa indicata in rubrica ADRESA de LIVRARE din contul dumneavoastra e-motion.ro, atunci bifati optiunea CURIER.

COLETUL va fi LIVRAT PRIN intermediul unui operator al serviciului de CURIERAT RAPID. COSTURILE de LIVRARE sunt suportate de catre dumneavoastra astfel:

PENTRU BUCURESTI: 

Plicuri: 7,00 lei+TVA = 8,33 lei

Colete: 9,00 lei + TVA = 10,71 lei – primul kg              

Fiecare kg suplimentar ( 1-50 kg ) = 1,00 lei + TVA = 1,19 lei              

Fiecare kg suplimentar ( peste 51 kg ) = 1,15 lei + TVA = 1,37 lei 

PENTRU TARA:

Plicuri: 12 lei + TVA = 14,28 lei 

Colete: 14 lei + TVA = 16,66 lei – primul kg              

Fiecare kg suplimentar ( 1-50 kg ) = 1,00 lei +TVA = 1,19 lei              

Fiecare kg suplimentar ( peste 51 kg ) = 1,15 lei + TVA = 1,37 lei 

Cost suplimentar KM SUPLIMENTARI: 0,80 lei + TVA =  0,95 lei

KM SUPLIMENTAR se taxeaza doar in cazul expediilor efectuate in alte orase decat in cele cuprinse in lista oraselor in care prestatorul are colaboratori.

In cazul in care optati pentru varianta RIDIC DIN MAGAZINUL e-motion, ridicarea produselor comandate nu va implica niciun cost suplimentar.

TERMENE DE LIVRARE

Livrarea catre Client a produselor achizitionate de pe e-motion.ro, se efectueaza prin intermediul unui operator de curierat rapid.

Livrarile se vor efectua, in medie, in termen de 48 – 96 de ore din momentul primirii comenzii. In cazul in care produsul nu va fi livrat in termenul sus-mentionat, Clientul va fi informat, prin e-mail sau telefonic, cu privire la noul termen de livrare al comenzii. Noul termen nu va depasi 30 de zile de la data confirmarii comenzii.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul produselor si costul livrarii acestora sunt suportate de catre CLIENT, TZMO Romania SRL nepercepand nicio taxa suplimentara acestuia, la cumpararea lor.

In situatia in care va sunt percepute taxe suplimentare, va rugam sa ne instiintati imediat la adresa de e-mail: comenziemotion@tzmo.ro.

In situatia exceptionala in care produsele comandate de catre client nu se gasesc in stoc, acesta va fi informat pe email si telefonic, cu privire la lipsa disponibilitatii acestora.

Atunci cand CLIENTUL opteaza pentru LIVRAREA produselor comandate LA DOMICILIU, acesta va suporta inclusiv costul de livrare, asa cum a fost stipulat la MODALITATI DE LIVRARE.

TARIFELE aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site-ul E-motion.ro sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

X
Pentru furnizarea de servicii site-ul emotion.ro foloseste cookies sau tehnologii similare. Navigand pe site sau apasand butonul accept, sunteti de acord cu utilizarea acestora. acest site foloseste cookies accept vezi mai multe detalii