Masa pentru servit la pat, cu blat dublu

551,00 lei

Masa pentru servit la pat ce ajuta persoanele imobilizate pentru a manca si bea, dar si pentru diverse activitati in timpul statului in pat, sezand sau culcat.

 

phoneComanda telefonic 0746734117

Descriere

Aceasta masa laterala dubla este functionala si rezistenta. Va permite sa cititi si sa mancati intr-un mod foarte confortabil in pat, pe canapea sau in fotoliu.

Poate fi ridicata si coborata cu usurinta, permitand sa fie adaptata la inaltimea pe care o doreste utilizatorul, in functie de nevoile acestuia. Este alcatuita din doua blaturi: unul mai mare, care este inclinat, altul mai mic, care este fix. Rotile ii permit mutarea cu usurinta dintr-un loc in altul.

Structura de otel, scandura de lemn

Blatul fix: 20 x 38 cm

Blatul mobil: 60 x 38 cm

Total: 82 x 38 cm

Grosime: 1,7 cm

Greutate maxima: 10 kg

Greutate articol: 9,2 Kg

Ajustabil pe inaltime: 73 pana la 102 cm

Sistem hidraulic

Masa mare cu unghi reglabil – 0 – 90º

Patru roti cu frane/Inaltime 5 cm

Aceasta masa este utila in special pentru persoanele care sunt imobilizate la pat sau care doresc sa faca lucruri in pat, cum ar fi sa citeasca, sa manance sau sa scrie. Poate fi folosita si pentru canapea sau fotoliu. Rotile permit mutarea dintr-un loc in altul, fara a depune eforturi.

Este perfecta pentru utilizarea zilnica, datorita calitatii si rezistentei ridicate. Rotile se rotesc complet, pentru a imbunatati unghiul de intoarcere si pentru a permite trecerea cu usurinta pe usi si coridoare.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masa pentru servit la pat, cu blat dublu”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *