Manusi pentru examinare din vinil Ambulex XS

19,00 lei

in stoc

Manusile pentru examinare din vinil sunt recomandate persoanelor alergice la latex. De aceea, manusile din vinil nu contin cauciuc natural. Datorita compozitiei si proprietatilor lor, aceste manusi sunt recomandate strict pentru proceduri cu risc minim de infectie, fara fluide, sange sau substante chimice. Acest produs este disponibil in doua variante: pudrate si nepudrate. Imaginea este cu titlu de prezentare.

phone Comanda telefonic 0746734117

Descriere

Manusile de examinare Ambulex VINYL – XS nepudrate au stratul interior din polimer, acesta avand rolul de a mentine mainile uscate. Fiind estrem de fine, aceste manusi pentru examinare nu afecteaza sensibilitatea tactila a utilizatorului. Manusile pentru examinare Ambulex Vinil masura XS sunt ambidextre, adica sunt potrivite pentru ambele maini.

Manusile de examinare Ambulex VINYL – XS pudrate au in interior un strat de pudra din amidon natural de porumb, acesta avand rolul de a asigura un strat izolant intre mana si materialul manusii. Pudra din amidon de porumb nu afecteaza sensibilitatea tactila in timpul utilizarii.

Aceste mansui sunt recomandate pentru a fi utilizate in proceduri de diagnosticare sau diferite tipuri de terapie.

Manusile de examinare Ambulex Vinil sunt nesterile si vin in doua variante: Pudrate si Nepudrate

O cutie contine 100 bucati

Imaginea este cu titlu de prezentare.

Informații suplimentare

Greutate 0.420 kg
Dimensiuni 21 × 10.2 × 5.4 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Manusi pentru examinare din vinil Ambulex XS”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *