Manusi Pentru Examinare Nepudrate Din Nitril Ambulex XL

23,00 lei

in stoc

Aceste manusi de examinare sunt recomandate in special persoanelor alergice la latex. Manusile de examinare Ambulex din nitril, de culoare violet, nu contin cauciuc natural, sunt nepudrate si au rezistenta mecanica ridicata.

phone Comanda telefonic 0746734117

Descriere

Manusile pentru examinare nepudrate din nitril asigura o bariera de protectie eficienta si sunt usor de folosit datorita mansetei rulate. Pentru a mentine mana uscata manusile Ambulex NITRYL au stratul interior clorinat. Eficienta manevrarii intrumentelor medicale, atat in mediu uscat cat si in mediu umed, creste datorita suprafetei usor rugoase de la varfurile degetelor. Manusile de examinare din nitril au rezistenta ridicata la intindere, atat la inceputul cat si la sfarsitul perioadei de valabilitate.  Aceste produse sun ambidextre, adica potrivite pentru ambele maini.

Manusile nepudrate Ambulex Nitryl XL sunt clasificate ca echipament personal de protectie, de categoria III, in conformitate cu EN 374. Cititi instructiunile de folosire inainte de utilizarea manusilor. Pentru informatii detaliate despre rezistenta la substante chimice, va rugam sa contactati reprezentantul de vanzari.

Manusile nepudrate Ambulex Nitryl XL sunt recomandate pentru:

–    pentru examinari medicale

–    pentru consultatii medicale sau diferite tipuri de terapie

–    pentru utilizarea in saloanele cosmetice / de tatuaje

–    pentru manipularea produselor contaminate

O cutie contine 100 bucati de culoare violet

Informații suplimentare

Greutate0.340 kg
Dimensiuni22 × 11 × 6 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Manusi Pentru Examinare Nepudrate Din Nitril Ambulex XL”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *