Fasa gipsata 3 min Gipset 10cm x 3m a’2

8,50 lei

in stoc

Gipset fasa gipsata este un bandaj cu intarire rapida, utilizat pentru imobilizarea imediata a membrului. Este recomandat atat pentru imobilizarea imediata in sala de operatie, cat si pentru constructia carcaselor ortopedice pentru copii. Imaginea prezentata este cu titlu orientativ.

phone Comanda telefonic 0746734117

Descriere

Fasa gipsata Gipset cu intarire rapida este destinata imobilizarii imediate a membrului afectat. Timpul de inmuiere a bandajului gipsat este de 5 secunde, iar timpul de intarire este cuprins intre 3-3.5 minute. Timpul de modelare a bandajului gipsat este de aproximativ 2 minute. Intarirea rapida si rezistenta ridicata permit adaptarea la greutatea bandajului, in 15-20 de minuteAceste caracteristici se datoreaza compozitiei de gips, special selectata, aplicata pe fasa din tifon de calitate superiora, ce permite aplicarea unui bandaj solid si rezistent. Astfel, datorita cantitatii marite de gips, se pot folosi mai putine bandaje si poate aplica mai repede aparatul gipsat. Fasa gipsata Gipset se inmoaie repede si uniform datorita miezului cu perforatii special concepute.

Fasa gipsata Gipset 10cm x 3m este disponibila:

  • in 2 culori suplimentare: albastru si roz, variante recomandate in special copiilor
  • in 4 straturi , varianta recomandata  pentru constructia carcaselor ortopedice si a atelelor sau pentru consolidarea unui bandaj gipsat traditional

Pe scurt, fasa gipsata Gipset este recomandata atat pentru imobilizarea imediata in sala de operatie, cat si pentru constructia carcaselor ortopedice pentru copii.

Acest produs este disponibil in doua variante:

  • bandaj gipsat
  • bandaj gipsat in 4 straturi

Imaginea prezentata este cu titlu orientativ.

 

Informații suplimentare

Greutate0.27 kg
Dimensiuni10.5 × 5.8 × 5.9 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fasa gipsata 3 min Gipset 10cm x 3m a’2”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *