Elevator electric pentru ridicare si transfer

3.656,00lei

in stoc

Elevatorul electric penru ridicare si transfer este un produs de asistenta pentru transferul unei persoane cu dizabilitati sau cu mobilitate redusa de la pat la scaun sau invers.

phone Comanda telefonic 0746734117

Descriere produs

Elevatorul electric penru ridicare si transfer, permite transferul pacientilor de pe scaunul cu rotile la canapea sau de la pat la scaunul cu rotile fara a fi nevoie sa depuna eforturi suplimentare. Produs de asistenta pentru transferul unei persoane cu dizabilitati sau cu mobilitate redusa de la pat la scaun sau invers.  Elevatorul electric pentru ridicare si transfer este un dispozitiv medical cu ajutorul caruia pot fi ridicate, coborate sau transferate persoanele cu dificultati locomotorii sau motrice. Aceste dispozitive pot fi utilizate in ingrijirea la domiciliu, in caminele de batrani sau in unitatile medicale. Calitatea produselor Garcia ofera siguranta, fiabilitate si confort.

Structura elevatorului este confectionata din otel vopsit. Pentru o stabilitate optima, baza are doua brate reglabile cu ajutorul unei manete, fapt care il face accesibil in spatii inguste. Elevatorul este prevazut cu patru roti – doua in fata de 7,6 cm si doua in spate de 10 cm, acestea din urma avand frane si posibilitatea de blocare a rotatiei. Deplasarea pacientului in sus sau in jos se realizeaza cu ajutorul unui motor electric alimentat de un acumulator detasabil.
Este prevazut cu pedala pentru a deschide baza astfel incat sa poata fi permis accesul la fotolii si sistem de oprire si cadere de urgenta.

Greutate maxima: 150 kg.
Greutatea macaralei: 43 kg
Inaltimea maxima a umarului: de la 72 cm pana la 173 cm; Lungimea bratului de umar: 99 cm.
Inaltimea catargului: 119 cm
Latime reglabila a bazei cu pedala: 49 pana la 72 cm. Lungime: 112 cm
Putere de alimentare: 220VAC / 50Hz

Additional information

Weight 43 kg

1 review for Elevator electric pentru ridicare si transfer

  1. 4 din 5

    1 recenzie

    Cornelius Ionescu

    Nu înțeleg dacă se poate folosi și fără asistent care să pună și să elibereze frâna. Comanda este telecomandă, se poate folosi de către pacient direct?

Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *