fbpx

Cum comand

Procesul de comanda se desfasoara in cativa pasi simpli.

a) Primul pas este INREGISTRAREA sau LOGAREA daca aveti deja cont e-motion.ro.

b) Pentru a finalizarea unei COMENZI trebuie sa fiti CLIENT inregistrat e-motion.ro si sa fiti conectat la contul dumneavoastra sau, in cazul in care nu aveti cont, sa va creati unul introducand datele solicitate, acestea fiind necesare pentru emiterea facturilor si livrarii coletelor.

Sectiunea CONTUL MEU poate fi accesata din partea dreapta, in partea de sus a paginii.

In cazul in care sunteti CLIENT NOU, dati click pe butonul INREGISTRARE si completati campurile solicitate.

In cazul in care sunteti deja CLIENT e-motion.ro, dati click pe butonul AUTENTIFICARE, iar mai apoi introduceti adresa de e-mail si parola.

CUM RECUPEREZ PAROLA

Daca aveti un cont pe e-motion.ro si ati uitat parola, va puteti accesa contul cu ajutorul adresei de mail, folosind optiunea de recuperare a parolei.

CE INFORMATII SUNT DISPONIBILE IN CONT

In contul dumneavoastra e-motion puteti sa vizualizati urmatoarele:

  • Panoul de bord
  • Comanda in curs si istoricul comenzilor precedente
  • O sectiune de download
  • Adresa sau adresele de livrare
  • Informatii client formate din datele dvs.personale si detalii despre compania dvs.
  • Buton de logout


CUM POT COMANDA FARA SA MA INREGISTREZ PE SITE

Daca doriti sa efectuati COMENZI fara a va inregistra pe site COMPLETATI campurile din FORMULARUL de COMANDA. Atentie! Campurile marcate cu steluta sunt campuri obligatorii.

Completati apoi campul MENTIUNI cu detalii legate de produs sau de locatia in care doriti sa fie livrat. La detalii puteti trece informatii legate de marimea/marimile/masurile produselor pe care doriti sa le comandati, intervalul orar pentru livrarea prin curier sau orice alte informatii considerati ca sunt necesare pentru prelucrarea comenzii dumneavoastra de catre personalul e-motion.ro.

Dupa completarea campului MENTIUNI, selectati MODALITATEA de LIVRARE sau RIDICARE. Livrarea prin curierat rapid sau ridicarea din magazinul e-motion.ro

SELECTATI una din cele doua modalitati de PLATA. PLATA LA LIVRARE sau PLATA ONLINE, cu card.

Pentru finalizare apasati Apasati butonul PLASEAZA COMANDA.

Daca ati optat pentru PLATA ONLINE, dupa apasarea butonului “PLASEAZA COMANDA” veti fi redirectionat automat catre platforma de plata online, a procesatorului de plati, partener e-motion. Introduce datele de pe cardul dumneavoastra, iar apoi apasati butonul de efectuare a platii.

Odata finalizate comanda si plata, veti primi pe e-mail un formular insotit de numarul de comanda. Ca masura de siguranta, pentru confirmarea comenzii si a detaliilor de livrare veti fi contactat de catre personalul magazinului e-motion.ro.

ATENTIE! In cazul in care nu primiti niciun e-mail, va recomandam sa verificati si folderul Spam. Daca nu gasiti mailul nici in folderul Spam, va recomandam sa sunati in magazin pentru verificarea comenzii.

X