Cadru pliabil

207,34 lei

in stoc

Acest cadru pliabil din aluminiu ofera o stabilitate mai mare la mers.

phone Comanda telefonic 0746734117

Descriere

Caracteristici cadru de mers pliabil

Cadrul de mers pliabil este un ajutor tehnic pentru mobilitate. Este o structura metalica care ofera utilizatorului o mai mare stabilitate si suport atunci cand merge.  Cadrul de mers pliabil este indicat persoanelor cu probleme la unul sau ambele membre inferioare. Persoanelor cu tulburari de echilibru, distrofii musculare, parezelor in urma accidentelor vasculare. Totodata este recomandat si pentru recuperarea in urma interventiilor chirurgicale cat si persoanelor in varsta, care au probleme cu musculara membrelor inferioare. Dar care mentin suficienta forta la nivelul membrelor superioare pentru a o folosi, reducandu-se astfel presiunea greutatii corporale asupra membrelor inferioare. 

Mod de utilizare cadru de mers pliabil

Acest cadru pliabil din aluminiu ofera o stabilitate mai mare la mers. Ambele brate trebuie folosite pentru a te deplasa. Trebuie ridicat si mutat la fiecare pas. Ofera ajutor suplimentar pentru a va ridica atunci cand persoana sta pe un fotoliu sau pe toaleta.

Dimensiuni: 60 x 50 cm

Reglabil pe inaltime: 83- 101 cm

Greutate maxima: 110 Kg

Greutatea articolului: 2,5 kg  

Echipat cu doua perechi de manere: o pereche la inaltimea medie pentru ridicare si o pereche la inaltimea normala pentru a merge inainte.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cadru pliabil”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *