Banda adeziva Plastofilm 2.5cm x 9.14m, 12 buc/set

60,00 lei

in stoc

Banda adeziva Plastofilm este destinata atat pentru fixarea pansamentelor pe zonele sensibile, inclusiv zona fetei, cat si pentru fixarea tuburilor, cateterelor si a altor dispozitive medicale. Imaginea produsului este cu titlu orientativ.

phone Comanda telefonic 0746734117

Descriere

Banda adeziva Plastofilm 2.5cm x 9.14m este un produs medical, nesteril, destinat atat pentru fixarea pansamentelor cat si pentru fixarea tuburilor, cateterelor si a altor dispozitive medicale. Benzile adezive Plastofilm sunt realizate dintr-un material de tip film, transparent, poros si permeabil pentru aer si vapori de apa.  Materialul din care este facuta banda adeziva permite supravegherea nivelului fluidelor in canule, sonde si catetere. Fiind foarte delicata pentru piele, banda adeziva Plastofilm poate fi indepartata fara durere de pe pielea pacientului. Acest produs nu absorbe umezeala iar marginile laterale zimtate permit ruperea cu usurinta la lungimea dorita.

Pe scurt Banda adeziva Plastofilm este recomandata atat pentru fixarea pansamentelor pe zonele sensibile, inclusiv zona fetei, cat si  pentru fixarea tuburilor, cateterelor si a altor dispozitive medicale

Tipul produsului: Nesterila

Dimensiune rola: 2,5cm x 9,14m:

 

Imaginea prezentata este cu titlu orientativ.

Informații suplimentare

Greutate0.333 kg
Dimensiuni16.8 × 11.5 × 5.5 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Banda adeziva Plastofilm 2.5cm x 9.14m, 12 buc/set”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *