Aleze igienice mari cu aripioare Seni Soft Super 90×170 cm, 30

115,00 lei

in stoc

Alezele igienice Seni Soft Super, 90×170 cm ’30 sunt ideale pentru protejarea patului si a lenjeriei, in timpul aplicarii produselor cosmetice sau a schimbarii scutecului.

phone Comanda telefonic 0746734117
SKU: SE-091-SU30-004 Categorii: , ,

Descriere

Aleze mari cu aripioare Seni Soft Super 90×170 

Alezele mari Soft Super 90×170 cm sunt ideale pentru protejarea patului si a lenjeriei, in timpul aplicarii produselor cosmetice sau a schimbarii scutecului.

Seni Soft Super 90×170 cm sunt aleze cu aripioare ce asigura confort in utilizare (strat superior din netesut moale) si protectie impotriva scurgerilor. Este impermeabil si are un strat anti-alunecare.

Produsul este dotat  cu aripioare pentru fixare iar partea absorbanta este de 90cm x 60cm.

Indiferent de produsul absorbant utilizat, se recomanda si folosirea alezelor Seni Soft, ce vor proteja patul si lenjeria. In gama Seni Soft Super exista si aleze mari igienice cu aripioare, ce se fixeaza sub saltea si ofera extra protectie impotriva alunecarii.

Conditia fizica: mobil/imobil

Incontinenta fecala: da/nu

Despre incontinenta 

Incontinenta – pierderea involuntara de urina sau de materii fecale. Este o afectiune ce poate interveni la orice etate si se poate manifesta ca un episod singular, frecvent sau cu regularitate.

Exista situatii cand incontinenta poate fi tratata medicamentos sau chirurgical, insa, depinde foarte mult de cauza si de specificul problemei.

In plus fata de recomandarile medicale, sunt foarte importante si masurile auxiliare – o dieta echilibrata ce asigura controlul asupra greutatii,  igiena zilnica corespunzatoare cu produse de specialitate si utilizarea produselor absorbante adecvate.

Grade de incontinenta

Indiferent de cauzele si de tipul incontinentei – urinara sau mixta – intensitatea acestei afectiuni poate varia iar gradul de incontinenta  este cel mai important factor ce trebuie luat in considerare pentru alegerea produsului absorbant potrivit .

Clasificarea incontinentei in grade este aproximativa si se bazeaza pe volumul mediu de urina eliminat involuntar intr-un interval de 4 ore.

Gama Seni cuprinde produse absorbante premium pentru toate gradele de incontinenta, pentru persoanele active cu mobilitate limitata sau imobilizate.

Descopera acum gama variata de scutece de la E-motion.ro!

 

Informații suplimentare

Picaturi

2

Bucati/pachet

30

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aleze igienice mari cu aripioare Seni Soft Super 90×170 cm, 30”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *