Absorbante San Seni Plus

25,00lei

in stoc

Absorbantele cu forma anatomica San Seni Plus, au fost create pentru persoanele care au nevoie de confort si siguranta in orice situatie. Reprezinta solutia perfecta pentru persoanele care se deplaseaza cu ajutorul caruciorului cu rotile, imobilizate sau supraponderale.

phone Comanda telefonic 0746734117

Descriere produs

Absorbantele cu forma anatomica San Seni Plus, sunt solutia perfecta pentru persoanele cu probleme de incontinenta foarte grava. Pot fi utilizate si pentru incontinenta mixta. San Seni Plus asigura ajustare optima pe corp si reduc mirosul neplacut. Ofera protectie impotriva scurgerilor laterale, absorbtie rapida si eficienta avand o suprafata ce permite pielii sa respire. Cu risc minim de aparitie a reactiilor alergice asigura fixare perfecta cu ajutorul chilotului elastic de susţinere. Absorbantele cu forma anatomica San Seni Plus confera libertate de miscare si discretie.

Produsul are indicator de umiditate, banda imprimata pe stratul exterior, ce se coloreaza in contact cu urina si informeaza despre necesitatea schimbarii acestuia.

Additional information

Picaturi

8

Marime

Plus

Tip produs

Absorbante

Bucati/pachet

10

Reviews

Nicio recenzie.

Scrie prima recenzie la produsul “Absorbante San Seni Plus”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *