Absorbante San Seni Maxi

22,00lei

in stoc

Absorbantele cu forma anatomica San Seni Maxi, au fost create pentru persoanele care au nevoie de confort şi siguranţa în orice situatie. Reprezinta solutia perfecta pentru persoanele care se deplaseaza cu ajutorul caruciorului cu rotile, imobilizate sau supraponderale.

phone Comanda telefonic 0746734117

Descriere produs

Absorbantele cu forma anatomica San Seni Maxi sunt solutia perfecta pentru persoanele cu probleme de incontinenta grava. Pot fi utilizate şi pentru incontinenta mixta. Absorbantele San Seni Maxi asigura ajustare optima pe corp si reduc mirosul neplacut. Ofera protectie impotriva scurgerilor laterale, absorbtie rapida si eficienta avand o suprafata ce permite pielii sa respire. Cu risc minim de aparitie a reactiilor alergice asigura fixare perfecta cu ajutorul chilotului elastic de susţinere. Absorbantele cu forma anatomica San Seni Maxi confera libertate de miscare si discretie.

Produsul are indicator de umiditate, banda imprimata pe stratul exterior, ce se coloreaza în contact cu urina şi informeaza despre necesitatea schimbarii acestuia.

Additional information

Picaturi

7

Marime

Maxi

Tip produs

Absorbante

Bucati/pachet

10

Reviews

Nicio recenzie.

Scrie prima recenzie la produsul “Absorbante San Seni Maxi”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *