scutece pentru adulti

În ultimii ani, piețele de scutece pentru adulti, șervețele sanitare, diverse produse farmaceutice și produsele de îngrijire a sănătății în general s-au extins rapid, iar investițiile în industria pentru sănătate au crescut. Numărul întreprinderilor de procesare și producție implicate a crescut, conducând la dezvoltarea rapidă fără precedent a produselor de îngrijire personală și a produselor medicale și de protecție pentru uz casnic.

Ce sunt scutecele pentru adulți?

Scutecele pentru adulți sunt scutece de unică folosință folosite de adulții care suferă de incontinență. Ele aparțin categoriei de produse de îngrijire pentru adulți. Funcția scutecelor pentru adulți este similară cu cea a scutecelor pentru copii. În general, scutecele pentru adulți sunt împărțite în trei straturi din interior spre exterior: Stratul interior este aproape de piele și este realizat din material fin. Stratul mijlociu este absorbant. Stratul exterior este un substrat PE impermeabil.

Tipuri de scutece pentru adulți:

Scutecele pentru adulți sunt împărțite în două tipuri, chilot și pantaloni. Un scutec pentru adulți poate deveni o pereche de pantaloni scurți cu benzi adezive atașate. În același timp, benzile adezive pot ajusta dimensiunea taliei pantalonilor scurți, astfel încât să se potrivească diferitelor forme ale corpului. 

Cine poartă scutece pentru adulți?

Sunt potrivite pentru incontinență moderată până la severă, pacienți paralizați imobilizați la pat, și persoane care sunt prinse în ambuteiaje și nu pot merge la toaletă în aer liber.

Deși metoda de utilizare a scutecelor pentru adulți nu este dificilă, este necesar să acorzi atenție aspectelor relevante atunci când le utilizezi. Scutecele trebuie schimbate imediat dacă sunt murdare. Purtarea scutecelor umede pentru o perioadă lungă de timp este nu numai neigienică, ci și dăunătoare pentru sănătatea ta. După ce ai folosit scutecele, înfășoară scutecele folosite și aruncă-le la gunoi. Nu le arunca în toaletă. Spre deosebire de hârtia igienică, scutecele nu se dizolvă. Șervețelele sanitare nu trebuie folosite în locul scutecelor pentru adulți. Deși utilizarea scutecelor este foarte asemănătoare cu cea a șervețelelor sanitare, acestea nu trebuie niciodată înlocuite cu șervețele sanitare, deoarece designul șervețelelor sanitare este diferit de cel al scutecelor pentru adulți, care au un sistem unic de absorbție a apei. Cele mai multe scutece pentru adulți sunt de tipul pantaloni scurți. Piesele adezive sunt folosite pentru a lipi scutecul pentru adulți, astfel încât să formeze o pereche de pantaloni scurți. Piesa adezivă are funcția de a regla dimensiunea taliei în același timp, astfel încât să se potrivească cu diferite forme ale corpului. Prin urmare, fitness-ul scutecelor pentru adulți trebuie ajustat corespunzător în timpul utilizării.

Este bine să-ți cunoști în mod clar propria situație. Achiziționează suficiente scutece pentru adulți, astfel încât să le ai la dispoziție atunci când ai nevoie de ele. Le poți găsi în orice magazin de tehnica medicala online sau în proximitatea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *