Suplimente și produse de sănătate importante pentru vârstnici

Exista o gama largă de suplimente alimentare care sunt promovate pentru a ajuta la menținerea sanatatii, cele pentru prostată fiind destul de importante. Acestea pot include ingrediente precum:

  • Extract de fructe de palmier sau palmetto: Acest ingredient a fost studiat în mod extensiv pentru efectele sale asupra sanatatii prostatei. Unele studii au arătat ca poate ajuta la reducerea simptomelor de hiperplazie benigna de prostata (HBP), o afectiune care poate provoca probleme de urinare.
  • Lycopene: Acesta este un antioxidant care se găsește în mod natural în roșii și alte fructe și legume. S-a arătat că poate ajuta la reducerea riscului de aparitie a cancerului de prostata.
  • Seleniu: Acest mineral poate ajuta la protejarea prostatei de daunele cauzate de radicalii liberi.
  • Vitaminele D și E: Aceste vitamine au proprietăți antioxidante și pot ajuta la protejarea prostatei de daunele cauzate de radicalii liberi.

Este important sa discuți cu medicul înainte de a lua orice supliment alimentar pentru prostata sau orice altă afecțiune de sanatate. Este posibil ca anumite suplimente sa poată interacționa cu medicamentele pe care le iei deja sau să poată avea efecte secundare nedorite. Noi îți recomandăm Prostagood.

Arnica este o planta medicinala care poate fi utilizata sub forma de crema sau gel pentru a ajuta la ameliorarea durerii si inflamatiei. În general, arnica este utilizata pentru a trata afectiuni musculo-scheletice, cum ar fi entorsele, contuziile și durerile de spate. Gelul de arnică sau Arnica Gel este un produs făcut din planta de arnică. Este adesea folosit pentru a ajuta la reducerea inflamației, umflăturilor și vânătăilor. Gelul de arnică este adesea aplicat pe piele după o rănire minoră sau o intervenție chirurgicală pentru a ajuta la accelerarea procesului de vindecare. De asemenea, uneori este folosit pentru a calma durerile musculare și articulare. În general, este considerat sigur atunci când este utilizat conform instrucțiunilor, dar este important să urmezi instrucțiunile de pe eticheta produsului și să eviți introducerea gelului în ochi sau gură. Dacă ai pielea sensibilă, poate dorești să testezi un mic petic de piele înainte de a aplica gelul pe o zonă mai mare.

Spray-ul de protecție pentru răni este un tip de produs care poate fi utilizat pentru a proteja pielea și a preveni infectiile în cazul ranilor deschise. Acest tip de produs poate fi utilizat pe o gama largă de răni, inclusiv arsuri, tăieturi, escoriatii și abraziuni. Poate fi aplicat direct pe piele sau pe bandajul care acoperă rana, formand o bariera protectoare transparenta care permite pielii sa respire si ajuta la accelerarea procesului de vindecare. In general, spray-urile de protectie pentru rani sunt sigure de utilizat, dar este important sa respecti instructiunile de pe ambalaj si sa eviti utilizarea lor pe pielea iritata sau inflamata. Îți recomandăm acest spray de protectie film pentru rani!

Atunci când îmbătrânești, apar cât mai multe dureri și afecțiuni. De aceea, este bine să fii pregătit și să ai câteva produse și suplimente care te ajută să-ți desfășori activitățile de zi cu zi în condiții ușoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *