Sfaturi pentru alegerea mobilierului medical

Spitalele și clinicile medicale ar trebui să pară curate și primitoare pentru pacienți, personal și vizitatori. Datorită naturii spitalelor, mulți indivizi consideră că mediul spitalicesc este neplăcut, ceea ce este agravat de mobilierul învechit și decorul plictisitor. Cel mai bun mod pentru spitale de a îmbunătăți instantaneu experiența persoanelor care le vizitează este prin tipul de mobilier medical. Deci, dacă reproiectezi o unitate de sănătate, ce criterii ar trebui urmate atunci când alegi mobilierul de spital? Iată câteva sfaturi:

1. Verifică cadrul mobilei

Fie că vorbim despre paturi de spital, scaune, mese de suport sau alte tipuri de mobilier, cu cadre puternice mobila poate rezista la o cantitate semnificativă de greutate. Întreabă dacă structura a fost uscată sau nu. Plăcile uscate sunt mai bune și rezistente, deoarece nu sunt afectate de umiditate sau alți factori externi.

2. Cumpără-ți mobila de spital de la un producător care oferă calitate

Achiziționarea de mobilier de la producători care au produse de calitate pentru unitățile de îngrijire medicală înseamnă că este mai puțin probabil să achiziționezi mobilier care se poate strica repede sau mobilier care nu este potrivit pentru mediile medicale. Producătorii buni respectă cerințele standardelor pentru spitale.

3. Alege un stil și ține-te de el

Ar trebui să te decizi cu privire la stilul și schema de culori a zonei pe care dorești s-o creezi atunci când alegi mobilierul de spital și să clarifici preferințele tale de design producătorului de mobilier. De exemplu, culorile neutre și țesăturile moi și liniștitoare vor oferi pacienților tăi un mediu calm și relaxant în comparație cu o cameră decorată cu materiale colorate strălucitoare. În general, mobilierul spitalului ar trebui să fie fabricat din materiale durabile, ușor de curățat și păstrat fără infecții. Nu numai mobilierul în sine este important, ci și tipurile de saltele medicale și halate medicale. Acestea trebuie să fie întotdeauna curate și să arate ca noi.

4. Împarte-ți bugetul

Este ușor să te lași dus de val atunci când proiectezi o cameră nouă și să te concentrezi pe estetica diferitelor piese de mobilier pentru îngrijirea sănătății, mai degrabă decât pe ceea ce își poate permite clientul. Pentru instituțiile private de asistență medicală, pacienții se așteaptă la un standard mai înalt de mobilier și poate fi dificil să îndeplinească aceste cerințe, rămânând în limitele unui buget. Pentru a evita această problemă, acordă prioritate zonelor care au nevoie de mobilier nou în unitate și ai un buget clar pentru diferite departamente din cadrul unității de sănătate.

Urmând sfaturile de mai sus, vei putea alege mobilierul potrivit pentru clienții tăi și vei putea crea un mediu care, fără îndoială, arată mai plăcut și mai cald pentru oricine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *