Scutece pentru adulți și scaune cu rotile

Oamenii care trăiesc mare parte din viață într-un scaun cu rotile sunt mereu dependenți de mediul înconjurător. Pentru a trăi o viață cât mai aproape de normal, mulți poartă scutece adulti. De asemenea, posibilitatea de a găsi oriunde o toaletă potrivită pentru scaune cu rotile este rară.

Dacă ești dependent de un scaun cu rotile dar lucrezi, și te aflii într-o întâlnire cu un prospect sau un client, deplasarea la toaletă poate fi mai grea. Întâlnirea se întinde mai mult decât ai anticipat, trebuie să faci o scurtă pauză, să răspunzii la apelul naturii și apoi să revii la întâlnire și să continui. Simplu? Nu întotdeauna!

Dacă reușești să descoperi că există o toaletă special amenajată în localul unde ești, ți-ar economisi mult timp. Dacă nu, înseamnă că trebuie să încerci apoi să găsești o toaletă publică pe care să o poți folosi, și acolo sunt clar probleme insurmontabile. Primul este faptul că aproape toate toaletele publice sunt pe platforme atât de înalte încât oamenii în scaun cu rotile nu le pot accesa. În cel mai bun caz, trebuie să găsești pe cineva dornic să te ajute, să ridice scaunul cu rotile și să ajungă acolo. Apoi, scaunul cu rotile trebuie să se potrivească în spațiul acela îngust.

O variantă mai ușoară este scutecul pentru adulți, destinat pentru oamenii cu incontinență. Scutecele sunt concepute pentru a se schimba cu ușurință, astfel încât oamenii să cumpere mai multe și să ducă o viață normală. Dar chiar și așa, trebuie găsit un loc privat unde să-l poți schimba. 

Pentru a evita să ajungi în situații dificile, nu mai bea lichide cu trei ore înainte de a fi nevoit să mergi undeva. Asigură-te că îți golești complet vezica înainte de a te pregăti să pleci într-un loc. Apoi, chiar în timpul întâlnirii, evită să bei apă, băuturi răcoritoare, cafea sau ceai. În acest fel, nu există diuretice în sistem și, prin urmare, nici un impuls de a folosi toaleta. 

Deci care este soluția? Simplu! Mergi în locuri unde au toalete special amenajate pentru persoanele cu scaune cu rotile. Cumpără un scaun cu rotile ușor de manevrat atunci când ești singur. La E-motion găsești o varietate de modele de scaune cu rotile și scutece pentru adulți. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *