Program consiliere telefonică: Luni - Vineri 10:00 - 17:00

Utilitatea mobilierului medical in procesul de revenire al pacientului

Utilitatea mobilierului medical in procesul de revenire al pacientului

Exista o sumedenie de factori care intervin in procesul de revenire al pacientului dupa o interventie chirurgicala. Printre acestia se numara si echipamentele de mobilier medical, care au un rol foarte important in refacerea pacientului.

Impreuna cu celelalte elemente care indica grija personalului medical care face parte din spital fata de pacienti, mobilierul medical are un rol deosebit de bine ales.

Deoarece vindecarea unui pacient este pe primul plan intr-o unitate de sanatate, fie ea public sau privata, mobilierul medical de calitate superioara reprezinta o solutie pe termen lung, atat pentru confortul pacientilor cat si pentru cel al cadrelor medicale auxiliare, ca sa nu mai vorbim de medici in sine.

Mai mult de atat, mobilierul medical trebuie sa fie bine adecvat spatiului in care va fi folosit, bine intretinut si desigur – dezinfectat si curatat periodic pentru a se mentine un nivel cat mai ridicat de igiena. Piesele de mobilier adecvate spatiului, bine intretinute si curatate periodic genereaza automat o senzatie de confort pentru pacienti, dar si una de incredere. Confortul si increderea se numara printre aspectele pe care majoritatea pacientilor le asociaza cu un nivel ridicat de calitate.


Cum se achizitioneaza mobilierul medical?

Evident, inainte de a cumpara mobilier medical se iau in calcul anumiti factori care de cele mai multe ori ii sustin functionalitatea, calitatea si siguranta.

Unul din cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le iei in calcul este durabilitatea.


De ce?

Deoarece acest factor reprezinta in sine un avantaj pentru orice tip de mobilier, in special in cazul celui medical.

Asadar, pentru a te asigura ca iei in calcul acest aspect important la momentul achizitiei, este absolut necesar sa alegi piese de mobilier confectionate din materiale care nu vor oxida, in special pe termen scurt.

In ceea ce priveste mobilierul medical electric, echipa e-Motion te sfatuieste sa consulti cu atentie perioada in care se acorda garantia produsului.


Mobilierul medical trebuie sa iti ofere siguranta de care ai nevoie

De regula, in absolut orice unitate medicala este esential ca standardele de siguranta sa fie respectate, atat in cazul pacientilor cat si in cel al personalului medical de orice fel. De aceea, echipa e-Motion iti pune la dispoziție produse de calitate superioara, provenite de la producatori cu ani de experienta in nisa sanatatii. Astfel, produsele incluse in ofertele noastre respecta cu strictete standardele de confort si siguranta ale pacientilor.

Inovatia trebuie sa fie pe primul plan in alegerea mobilierului medical de care ai nevoie

In site-ul nostru vei gasi intotdeuana piese de mobilier special create pentru nevoile pacientilor. Astfel, acestea pot fi utilizate atat in interventii medicale.


Ce sa urmaresti atunci cand vrei sa cumperi piese calitative de mobilier medical?

Este nevoie sa ai in vedere doar doua aspecte: design ergonomic si simplitate. In mod evident, acestea sunt doar doua dintre multele avantaje pe care le prezinta mobilierul medical comercializat in magazinul nostru online. Tot aici vei gasi si dezinfectanti pentru suprafete si chiar si pentru curatarea pielii – cu iod sau betadina.

In plus, magazinul nostru online iti pune la dispozitie si mese de servit la pat cu blat intreg, suporturi de perfuzie cu carlig si picior, dispozitive de prindere dar si suporturi pentru picioare reglabile in unghi.