Program consiliere telefonică: Luni - Vineri 10:00 - 17:00

5 Factori cheie pe care sa-i iei in considerare atunci cand achizitionezi scutece pentru adulti

5 Factori cheie pe care sa-i iei in considerare atunci cand achizitionezi scutece pentru adulti

Scutecele pentru adulți sunt astăzi unele dintre cele mai utilizate produse pentru incontinenta. În timp ce atât bărbații, cât și femeile sunt vulnerabili la probleme de incontinență din varii motive – precum diabetul, îmbătrânirea sau obezitatea, femeile adulte par să aibă un risc mai mare de incontinență din cauza sarcinii, nașterii, precum și alte probleme de sănătate. În timp ce cauți scutece adulti la cel mai bun pret, vei descoperi că sunt disponibile în diferite tipuri, inclusiv scutece de unică folosință și absorbante anatomice. Scutecele de unică folosință sunt concepute în principal pentru adulții care suferă de probleme de mobilitate, sau care trăiesc sub supravegherea unui îngrijitor. Un număr mare de oameni se confruntă cu nevoia de a cumpără cele mai bune scutece pentru adulti pe măsură ce îmbătrânesc. Acestea sunt disponibile atât pentru femei, cât și pentru bărbații care se confruntă cu probleme de incontinență. Cu toate acestea, incontinența nu apare doar la persoanele înaintate în vârstă – mulți tineri suferă, de asemenea, de această condiție de sănătate.

Incontinența este o problemă destul de frecventă în rândul oamenilor, în zilele noastre. Dacă te afli pentru prima dată în postura de a cumpără scutece, și ai nevoie de câteva puncte de sprijin pentru a alege cea mai bună opțiune pentru nevoile tale, acest articol îți va fi de folos.


Cele mai importante 5 aspecte de luat în considerare atunci când cumperi scutece pentru adulti

Vei găsi în rândurile de mai jos câteva aspecte cheie cărora merită să le acorzi atenție pentru a alege cel mai bun tip de scutec pentru nevoile tale. Citește mai departe și afla de ce trebuie să ții cont.


Află nivelul necesar de absorbție

Cum ți-ai evalua nivelul de incontinență – moderat sau mare? Cunoașterea gravitații incontinenței sau pur și simplu a cantității de urină pe care o pierzi în fiecare zi te va ajuta să afli ce nivel de absorbție ar trebui să cauți atunci când cumperi scutecele potrivite.

De asemenea, poți consulta un medic și poți căuta câteva sfaturi utile despre cum să controlezi episoadele de incontinență. Medicul îți poate sugera produsul potrivit, în funcție de starea ta exactă.


Cunoaște-ți bugetul de la bun început

Nu există un medicament care să vindece permanent problemele cauzate de incontinență. În unele cazuri, o persoană suferă de probleme moderate ale vezicii urinare chiar și după intervenții chirurgicale sau exerciții regulate. Acesta este motivul pentru care ar trebui să faci cumparatur în mod regulat, pentru a-ți asigura necesarul de produse pentru incontinență. Purtarea unui scutec pentru adulți atunci când îndeplinești sarcinile zilnice e o modalitate excelentă de a vizita locuri publice, fără să îți faci griji deloc. Purtătorii pot rămâne încrezători și relaxați, deoarece scutecele asigură tot timpul protecția necesară împotriva scurgerilor.

Cu toate acestea, vei găsi scutece de la mai multe mărci, cu prețuri care variază de la producător la producător. Trebuie să îți dai seama de cât de mult îți poți permite să cumperi consumabilele destinate incontinenței. De asemenea, te poți interesa și dacă polița ta de asigurare poate acoperi aceste cheltuieli. Definirea unui buget fix te va ajuta să explorezi variantele din selecția corectă de scutece pentru adulti.


Caută dimensiunea și materialul potrivit pentru un maxim de confort


Scutece Adulti Super Seni Air Extra Large 10


Cele mai bune scutece pentru adulți sunt cele “blânde” pentru pielea ta. Așadar, asigură-te că cele pe care le alegi nu sunt prea dure pentru tipul tău de piele. În schimb, scutecele de calitate permit un flux bun de aer și au capacitatea de a se usca rapid. Aceste caracteristici îți vor salva pielea de iritații și mirosuri neplăcute. Ai opțiunea de a încerca diferite mărci disponibile și poți alege dimensiunea potrivită pentru scutec, că să-ți asiguri confort din toate punctele de vedere. Scutecul ar trebui să îmbrățișeze pielea suficient de strâns pentru a preveni scurgerile de urină. Cu toate acestea, nu trebuie să fie nici prea strâns, nici prea larg.


Învață care sunt nevoile tale

Există o varietate mare de produse de incontinență disponibile pe piață, atât online, cât și offline: absorbantele, lenjeria de protecție și scutecele de unică folosință sunt unele dintre cele mai utilizate dintre acestea. Efectuarea unor cercetări cu privire la aceste produse te va ajuta să îți dai seama de ce ai nevoie cu adevărat.

Pe baza cantității de urină pe care o pierzi în fiecare zi, poți selecta produsul potrivit pentru tine. Pentru unele persoane, scutecele de unică folosință se dovedesc a fi alegerea corectă, iar pentru alții absorbantele pot fi suficiente pentru a asigura protecția necesară.


Explorează diferitele stiluri de scutece pentru adulti


Scutece Cu Sistem Inchis Super Seni Plus Extra Small Air 10


Producătorii nu s-au concentrat doar pe îmbunătățirea confortului și a altor parametri de design de-a lungul anilor. În ziua de azi, se fabrică scutece într-o gamă variată de stiluri și culori. Unele dintre cele mai notabile exemple sunt scutecele reglabile pentru adulți. Explorează toate opțiunile pe care le găsești și află care este cea care se potrivește cel mai mult nevoilor tale.