Program consiliere telefonică: Luni - Vineri 10:00 - 17:00

Produse de ingrijire pentru incontinenta urinara

Produse de ingrijire pentru incontinenta urinara

Odată cu evoluția tehnologică și ecologică, lucrurile s-au schimbat în ceea ce privește îngrijirea persoanelor cu incontinență urinară. Multitudinea de produse disponibile contribuie nu doar la ușurarea sarcinilor zilnice, ci și la confortul oricărei persoane care folosește astfel de elemente în rutina zilnică.

Incontinența urinară este o afecțiune cu spectru larg și manifestări multiple, afectând mai mult de 200 de milioane de oameni la nivel global. Aceasta este denumită și incontinență de efort, deoarece pierderea de urină se petrece involuntar, ca rezultat al unui efort fizic. Fie că vorbim despre urcarea unor scări, transportul unor plase grele de cumpărături sau chiar o pauză de râs copios, astfel de incidente pot provoca situații neplăcute.

Femeile sunt de 5 ori mai afectate decât bărbații. Acest lucru se datorează în mare parte nașterii naturale și sarcinii, care slăbește mușchii și nervii din zona centurii pelviene. Incontinența urinară nu se declanșează însă imediat, ci poate dura ani întregi până la primele semne. De asemenea, infecțiile repetate pot fi un indicator important al acestei afecțiuni, atât în cazul femeilor, cât și al bărbaților.


Ce pot face persoanele care suferă de astfel de afecțiuni?


scutece adulti seni Classic XL


Acum există o gamă largă de produse disponibile pe piață din care poți alege. Atunci când dorești să decizi ce ți se potrivește, poți lua în calcul câteva aspecte importante precum:

  • Tipul de incontinență și gravitatea simptomelor
  • Momentul în care fluxul se intensifică – ziua sau noaptea
  • Comfort
  • Costuri
  • Controlul mirosurilor neplăcute
  • Ușurința utilizării

Dacă suferi de această afecțiune, continuă să citești pentru a afla mai multe detalii despre modalități de îngrijire și produse disponibile cu un articol scris special pentru tine, marca E-motion!

Descoperă produsele Seni, create special pentru persoanele care suferă de incontinență urinară. Oferind produse de calitate premium, ele îmbunătățesc viața persoanelor cu astfel de probleme, dar ușurează și sarcinile zilnice ale îngrijitorilor. Seni este singura gamă de produse pentru incontinență recomandată de Asociația Română de Urologie.


Lenjerie pentru incontinență urinară

Pentru cei care suferă de incontinență cu pierderi minore de urină, dar care își doresc un plus de protecție și siguranță, lenjeria pentru incontinență urinară este alegerea ideală. Funcționând pe același principiu precum restul produselor dedicate incontinenței, ele vin acum sub formă de lenjerie.

Fie că ne gândim la scutece adulti Seni sau la scutece chilot Seni, acestea oferă protecție crescută pe tot parcursul purtării. Mai mult, dispun de material rezistent la umiditate pentru a proteja pielea de senzații neplăcute. Mai mult, dispun de tratament antimicrobian și împotriva mirosurilor neplăcute.

Unele modele au inclusiv spațiu suplimentar pentru atașarea unui absorbant. Scutecele Seni vin în toate formele și modele, fiind la fel ca o pereche de lenjerie intimă. Fie că vrei tanga, bikini, boxeri, din bumbac, dantelă sau chiar lycra.

Absorbante pentru incontinența urinară


Scutece adulti seni Quatro


Dacă te confrunți cu incontinență ușoară sau ocazională, atunci poți încerca absorbante mini pentru a te proteja de posibilele pierderi de urină. Ele sunt create special pentru a fi deosebit de absorbante, dispunând de un material dublat, rezistent la apă și umiditate. Există atât variante de unică folosință, cât și modele din material textil, care pot fi spălate și refolosite. Sfatul nostru este să alegi absorbante anatomice Seni, deoarece acestea sunt produse din materiale de ultimă generație, cu un design ergonomic, pentru ca tu să te bucuri de o senzație de confort și siguranță sporită.

Dacă te preocupă sănătatea mediului înconjurător, există companii care produc variante reciclabile, compostabile.


Scutece pentru adulți

Pentru cei care suferă de incontinență urinară severă, care necesită îngrijiri suplimentare, scutecele pentru adulți și alezele igienice sunt indicate. Ele ușurează îngrijirea și sarcinile zilnice, contribuind la starea de bine și senzația de siguranță oferită de protecția suplimentară.

Scutecele pentru adulți sunt produse din materiale specifice, rezistente la apă și umezeală, cu un grad de absorbție crescut. Pentru cei care preferă varianta care poate fi refolosită, există și modele din material textil. Scutecele vin în orice dimensiune, de la XS la XXXL.

În comparație cu modelele vechi, de acum câțiva ani, scutecele de adulți din prezent sunt mai confortabile și mai puțin voluminoase. Mai mult, dispun de tehnologia “easy grab”, pentru a fi ajustate în funcție de structura ta corporală. Multe dintre ele au cusătură cu elastic în jurul picioarelor, pentru a îmbunătăți modul în care se așează pe corp și pentru a preveni pierderile de urină. Mai mult, în acest fel se asigură și aerisirea zonei, pentru a evita posibilele iritații cauzate de umiditate.