incontinenta urinara

Incontinenta urinara este o afectiune ce poate sa apara ca atare sau poate sa insoteasca alte boli si afecteaza atat barbatii, cat si femeile din intreaga lume indiferent de varsta. Fiindca afecteaza calitatea vietii, incontinenta urinara trebuie tratata corespunzator cu ajutorul produselor profesionale. E-motion ofera o gama larga de produse special concepute pentru incontinenta urinara.

Cum se amelioreaza problema incontinentei urinare?

Incontinenta urinara poate fi ameliorata prin respectarea tratamentului impus de medicul specialist si schimbarea stilului de viata. Printr-o alimentatie corecta, renuntarea la vicii si folosirea produselor adecvate acestei probleme se poate ajunge la o calitate mai buna a vietii. De asemenea, folosirea unui jurnal de incontinenta este foarte utila pentru ca va puteti monitoriza episoadele de pierdere involuntara de urina si alte informatii necesare pentru vizita la medic, precum: numarul episoadelor de incontinenta, volumul de lichide consumat intr-o zi si etc.

Femeile, mai afectate de incontinenta urinara

Cel mai des intalnita la persoanele de sex feminin, incontinenta de stres se manifesta prin pierderea involuntara de urina la efort sau cand persoana respectiva tuseste sau stranuta. Incontinenta de stres apare atunci cand muschii planseului pelvian sunt slabiti si nu se mai pot contracta suficient.

Astfel, femeile sunt mult mai predispuse incontinentei urinare decat barbatii din cauza afectiunilor tipice sexului feminin: menopauza sau slabirea muschilor pelvieni din cauza nasterilor multiple. Exista mai multe tipuri de tratamente care remediaza efectele incontinentei, printre care si exercitiile Kegel. Acest tip de exercitii ajuta la intarirea setului de muschi si ligamente din zona pelviana. Pe langa beneficiile aduse incontinentei, practicarea acestor exercitii ajuta si la atenuarea durerilor din timpul nasterii.

Absorbante San Seni Maxi

De asemenea, femeile supraponderale sau cu mobilitate redusa pot beneficia de produsele din categoria absorbante anatomice, ce asigura confort si siguranta in orice situatie cotidiana. Mai mult, absorbantele Seni se ajusteaza pe corp si previn iritatiile.Tot in aceeasi categorie puteti gasi chilotii de sustinere care complementeaza produsele absorbante, asigurand ajustarea perfecta pe corp si reducerea presiunii pe coapse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *